Bestellen

Een taart, kleine gebakjes of vegetarische hapjes voor een feestje bestellen? Hieronder vindt u enkele voorbeelden, maar ik luister graag naar uw persoonlijke wensen! Ook voor bruidstaarten en (zoete) eventcatering bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik gebruik alleen natuurlijke producten en in de natuur voorkomende kleuren en smaken, er wordt geen fondant gebruikt in de afwerking van taarten. Alle bodems, jams, crèmes en vullingen worden van pure grondstoffen gemaakt.

NB:  Het is momenteel niet mogelijk om taarten of catering te bestellen

Worteltaart,  10-12 personen                                          €    24
Met rozijnen, walnoten en roomkaasglazuur 

Operataart,  6 personen
Een klassieke taart met afwisselend dunne laagjes amandelcake, Franse botercrème en chocoladeganache. Keuze uit drie smaken:

Mokka                                                                        €    22,50 / €4,00 per losse punt
Bessen                                                                      €    24 / €4,50 per losse punt
Tropisch fruit                                                          €    25 / €4,75 per losse punt

Luxe appeltaart,  10-12 personen              €    22,50
Met amandelspijs, cranberries en walnoten (kan vegan)

Taart met vers fruit, 8-10 personen            €   25
Krokante bodem met citroen, een laagje amandelvulling, banketbakkersroom en vers fruit (kan vegan)

Sinaasappel-dadeltaart, 10-12 personen              € 30
Kruidige taart met noten, sinaasappel en dadels, afgewerkt met een frisse roomkaasglazuur

Taart op maat

Bruids-, verjaardags-, of andere gelegenheidstaarten behoren allemaal tot de mogelijkheden. Hieronder staan een aantal voorbeelden van onlangs bestelde taarten. Neem ook eens een kijkje op Instagram of Facebook om nog meer taarten te zien.

De prijzen van een taart op maat variëren afhankelijk van de ingrediënten en grootte. Ik heb bewust geen lijst met smaken, omdat ik graag een taart naar uw persoonlijke smaak en wensen maak. Natuurlijk is het ook mogelijk u te laten verrassen! Bij een grote gelegenheidstaart, zoals een bruidstaart, kan een proefsessie worden ingepland.

Klein formaat taart, ca. 6-10 personen: vanaf €30

Medium taart, ca. 10-14 personen: vanaf €40

Grote taart, ca. 16-18 personen: vanaf €45

Voor bruidstaarten hanteer ik de prijs van €4,50 p.p.

NB: Ik maak géén cakesmash taarten of themataarten met fondant- of plastic toppers.

Eventcatering

   

   

U kunt ook bij mij terecht voor hartige hapjesschalen en koude buffetten.  Alle producten zijn standaard vegetarisch en worden vers bereid. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Hapjesschalen
Keuze uit: mini-quiches, mini-kaasscones, Spaanse aardappeltortilla, filodeegrolletjes met geitenkaas, spinazieflapjes, Marokkaanse pannenkoekjes met geitenkaas en rode biet, zelfgebakken brood met dips (muhammara, baba ghanoush, hummus), gevulde eieren. Alle hapjes kosten € 2,00 per stuk.

Hartige taarten en salades
Bij uitstek geschikt voor feestjes: een aantal hartige taarten die u zelf kunt opwarmen of koud kunt serveren met een lekkere salade. Neem contact op voor de mogelijkheden

Dieet & allergieën

Alle taarten, patisserie, jams, broodjes, chutney, dips, en hartige hapjes zijn huisgemaakt. Daarom zijn aanpassingen vaak mogelijk, zoals een vegan of lactosevrije taart.

Heeft u een allergie of specifieke dieetwensen? Ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen. Helaas kan ik geen 100% glutenvrij-garantie bieden, omdat ik veel met tarwebloem werk.

Bezorging

Bezorging is mogelijk. Binnen de gemeente Coevorden wordt een toeslag van € 2,50 in rekening gebracht. Voor langere afstanden worden de benzinekosten berekend.

Op zoek naar een high tea voor thuis? Meer informatie is te vinden op deze pagina